top of page

Uyurken Saçlarınızı Topuz Yapıyor Musunuz?

Uyurken saçları toplamanın ve sıkı topuzlar yapmanın saç sağlığına zararlarını biliyor musunuz?


Neden sıkı topuz yapılmamalı? Sıkı topuzlar, saç tellerini zorlayarak saçın kırılmasına, saç derisinin tahriş olmasına ve hatta saç köklerine zarar verilmesine neden olabilir. Ayrıca, sürekli olarak aynı noktada topuz yapmak saçın zayıflamasına yol açabilir.

Uyurken saçları sıkı toplamak yerine, daha rahatlatıcı ve nazik bir yol tercih edebilirsiniz. Saçlarınızı gevşekçe toplayarak, saç tellerine gereksiz baskıyı önleyebilirsiniz.


Saçları uzun olanlar için harika bir alternatif: Saçları örgü yapmak! Bu yöntem saç tellerine daha az baskı uygulamanıza yardımcı olabilir.

Kısa saçlara sahip olanlar içinse bone kullanmak harika bir fikir! Bu, saçların yerinde kalmasını sağlayarak rahat bir uyku deneyimi sunabilir.

Her saç tipi farklıdır, bu nedenle en uygun saç bakımı rutinini belirlemek için Saç Dedektifi’nizden randevu alabilirsiniz! 🕵🏻‍♀️

Comments


IMG_6558.jpg

Merhaba Ben

Saç Dedektifi

En doğru, en sağlıklı ve en güncel saç çözümleri ile saçlarınızın sağlığına kavuşmasını sağlamak için buradayım. Ben işimi çok ama çok seviyorum. “Saç” benim için hayatım oldu. İsterim ki benim saç önerilerim sayesinde siz de çok mutlu olun!

Benden Haber Almak İçin

Kayıt Olduğunuz İçin

Teşekkürler!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
bottom of page