top of page

Taranamayan Saç Sendromu

Boris Johnson ve Albert Einstein, tarihin en ikonik figürlerinden ikisi. İkisinin ortak bir noktası var: Taranamayan Saç Sendromu!


Taranamayan Saç Sendromu, insanlar ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar saçlarını taramalarını imkansız kılan genetik bir sorundur. Kişinin saçları hiç kuaföre gitmemiş ya da hiç taramamış gibi görünür. Boris Johnson ve Albert Einstein bu duruma sahip olmalarına rağmen hayatları boyunca büyük başarılar elde etmeyi başardılar. Taranamayan Saç Sendromu bazı insanlar için utanç verici olabilse de, bu iki adam görünüşlerini benimseyip kendilerinden utanmak yerine bunu bir avantaj olarak kullandılar! Hem Boris Johnson hem de Albert Einstein'ın başarıları, fiziksel görünümümüz veya sahip olabileceğimiz herhangi bir engel türü ne olursa olsun, hepimiz için bir ilham kaynağı olması gerektiğini söylemeye gerek yok!


Sonuç olarak, Taranamayan Saç Sendromu, kişinin görünümü üzerindeki gözle görülür etkilerinden dolayı yaşamak zor olsa da; Taranamayan Saç Sendromundan etkilenenler de dahil olmak üzere herkesin içinde potansiyel bir başarı olduğunu hatırlamalıyız!


Boris Johnson ve Albert Enstein gibi bu duruma sahip olan ancak yine de aleyhlerine olan tüm olasılıklara rağmen inanılmaz derecede başarılı olan kişilere bakmalıyız!

Comments


IMG_6558.jpg

Merhaba Ben

Saç Dedektifi

En doğru, en sağlıklı ve en güncel saç çözümleri ile saçlarınızın sağlığına kavuşmasını sağlamak için buradayım. Ben işimi çok ama çok seviyorum. “Saç” benim için hayatım oldu. İsterim ki benim saç önerilerim sayesinde siz de çok mutlu olun!

Benden Haber Almak İçin

Kayıt Olduğunuz İçin

Teşekkürler!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
bottom of page