top of page

Saçta Aşk Var Klass Şubat Sayısı

Saç Dedektifi Victoria Ishkhanova, saç sağlığının insanların sosyal hayatı için önemini Klass'a anlattı!


''Biz insanların hayatlarını değiştiriyoruz, dokunuyoruz ve onların mutluluklarına katkıda bulunuyoruz!''


Saç biliminin modayla birleştiği yer olan HDC Exclusive'in kurucularından Victoria Ishkhanova, merkezinde saç sağlığı, saç yoğunlaştırma saç uzatma çözümleri ve medikal protez saç sistemlerini başarıyla uygulayarak adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Saçtaki değişimin insanların da değişimini sağladığını vurgulayan Victoria Ishkhanova, kişinin saçı ne durumda ve hangi aşamada olursa olsun yaptığı işlemlerle sağlıklı ve doğal saçların elde edilebileciğini kanıtlıyor.


Love is in the hair


''Saç Özgüvenin Önemli Bir Parçası''


Saç sağlığı, saç yoğunlaştırma, saç uzatma çözümleri ve medikal protez saç sistemlerini başarıyla uygulayan HDC Exclusive kurucularından Victoria Ishkhanova, kişilerin saç sorunlarna sağlıklı çözümler sunarak mesleğini layığıyla yerine getiriyor. 'Saç Dedektifi' olarak da bilinen Victoria Ishkhanova, 'Saç, özgüvenin çok önemli bir parçası. Birçok insan saçsız ya da saçı az olarak geldiğinde daha mutsuz ve saha az bakımlı geliyor. Bu tarz insanların genel olarak sosyal hayatı da pek olmuyor. Saç toparlandıktan sonra ise mutlaka pozitif değişiklikler oluyor. Daha aktif ve özgüvenli hale gelip daha çok sosyalleşmeye başlıyorlar. Zaten kişi pozitif olunca mutluluk hormonları da daha çok salgılanıyor.'' diyerek saçtaki değişimin, insanların da değişimini sağladığını belirtiyor.


Mutlu insan yaratıcı olur, mutlu insan daha sağlıklı verimli olur. Kariyerinde de daha başarılı olur!


Saç Dedektifi projesiyle danışanlarının saçlarına zarar vermeden kurtarmanın yanında saçlara doğal destek de vererek güzel sonuçlar elde eden Victoria Ishkhanova, insanın saçı ne durumda, hangi aşamada olursa olsun verdiği hizmetle sağlıklı ve doğal saçların elde edilebileceğini kanıtlıyor. Mutluluk hormonunun daha sağlıklı bir hayat için çok önemli bir etken olduğunu da belirten Saç Dedektifi, ''Mutlu insan yaratıcı olur, mutlu insan daha sağlıklı verimli olur. Kariyerinde de daha başarılı olur! Dolayısıyla biz saç dedektifi olarak insanların hayatlarını değiştiriyoruz, dokunuyoruz ve onların mutluluklarına katkıda bulunuyoruz'' dedi.


''Saçta Aşk Var'' mottosuyla danışanlarına mutluluk aşılıyor!


Sağlıklı ve güzel görünen saçların insanları her konuda daha bakımlı olmaya teşvik ettiğini belirten Victoria Ishkhanova hizmet mottolarının ''Saçta Aşk Var'' olduğunu belirtirken insanlar saçlarıyla birlikte geri kazandıkları özgüvenleriyle hem kariyer anlamında hem de aşk anlamında hem de sosyal yaşam anlamında daha aktif olduklarını belirtti. Saçların insan görünümünün en önemli tamamlayıcılarından olduğunun da altını çizen Victoria Ishkhanova insanlar buradan sağlıklı ya da doğal görünümlü saçlarla ayrıldıklarında mutlu oluyor ve bu mutluluk tüm hayatlarına yansıyor diyerek de önemli bir misyon üstlendiklerini belirtti.


HDC Exclusive Danışan Görüşleri


''Saç Dedektifi saçlarımı kurtardığından beri, artık şapkaların arkasında saklanmaya son''


''Teşekkür ederim HDC, hayatımda hiç Selfie çektirmedim, artık her gün selfie ve instagrama post koyuyorum''


'' Saçlarıma geri geldiğinden beri 20 kilo verdim, kendimi hiç bu kadar iyi ve mutlu hissetmemiştim. Her şey için çok teşekkür ederim''


''Merhaba, ben bir diş doktoruyum. 30 senedir HDC'nin müşterisiyim. Samimiyet ile söylüyorum ki ciromun %30'unu ben HDC'ye borçluyum''


''Hayatımın en önemli bir gününde yani düğünümde muhteşem saçlarla fotoğraf çektirme şansını bana verdiğiniz için çok teşekkür ederim''



Comments


IMG_6558.jpg

Merhaba Ben

Saç Dedektifi

En doğru, en sağlıklı ve en güncel saç çözümleri ile saçlarınızın sağlığına kavuşmasını sağlamak için buradayım. Ben işimi çok ama çok seviyorum. “Saç” benim için hayatım oldu. İsterim ki benim saç önerilerim sayesinde siz de çok mutlu olun!

Benden Haber Almak İçin

Kayıt Olduğunuz İçin

Teşekkürler!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
bottom of page