top of page

Birine İyi Gelen Size De İyi Gelecek Diye Bir Şey Yok

Kimisinin saçları ince tellidir ve inanılmaz narin davranılması gerekir, kimisinin saçları daha kalındır daha güçlüdür ve daha dayanıklıdır, ince telli saçlı kişiye göre saçlarına daha rahat uygulama yapıyor olabilir. Onun saçı dayanıklı diye sizin saçınız da her işleme dayanacak diye bir şey yok.


Yaptığımız her paylaşımımız tek bir saç türü için geçerli değil. Saç bakım ürünleri, saç bakım ürünlerinin uygulanma şekli, saçtaki yıpranma oranı, saç tipi vs bunların hepsi çok önemlidir.


Lütfen şunu unutmayın herkesin saçı farklı, platin saçlara bambaşka bir bakım uygulanır, kızıl renge boyanmış saçlara başka bir bakım uygulanır. Aynı şekilde yağlı saçlara başka bakımlar kuru saçlara başka bakımları yapılır. Kıvırcık saçlar doğuştan zaten yapı itibari ile çok kuru saçlar oldukları için onların daha çok öneme ihtiyacı vardır. İnce telli saçlar çok çabuk sönüyor diye saç derisi yağlı olabilir ya da başka bir durum olabilir.


Saçlarınıza güzellik ve sağlık verebilmek için önce onları tanımanız gerektiğini sık sık vurguluyoruz. Yaşadığınız problemin üstüne biraz düşünmenizi istiyoruz, ‘saçlarım uzamıyor’ diyorsunuz, peki gerçekten uzamıyor mu yoksa uçlarından kırıldığı için hep aynı boyda mı kalıyor?


Saçlarınızı boyadıktan sonra doğru saç bakım ürünlerini doğru şekilde uygulamaya dikkat ederek saçlarınızı iyileştirmeye mi çalışıyorsunuz yoksa zaten aşırı kimyasala maruz kaldığı için yıpranan saçlarınızı düzleştirici, fön, maşa gibi aşırı sıcak uygulamalarla şekillendirmeye devam mı ediyorsunuz?


Biz Saç Dedektifi olarak trikolojik saç analizlerinden önce sizlerin saçlarına davranış tarzına da dikkat ediyoruz, yaptığımız görüşmelerde yaşam tarzınıza, saçlarınıza neler yaptığınıza ve daha pek çok konuda sizden bilgiler alıyoruz. Holistic bütünsel bir yaklaşımla analizlerimizi tamamlıyoruz. Bu sayede saçlarınız için en gerekli olan saç bakım ürünlerini, saç terapi ürünlerini, ve trikolojik saç terapilerine uyguluyoruz.


Sağlıklı ve gür saçlı günler dileriz

Saç Dedektifi 🕵🏻‍♀️

Commentaires


IMG_6558.jpg

Merhaba Ben

Saç Dedektifi

En doğru, en sağlıklı ve en güncel saç çözümleri ile saçlarınızın sağlığına kavuşmasını sağlamak için buradayım. Ben işimi çok ama çok seviyorum. “Saç” benim için hayatım oldu. İsterim ki benim saç önerilerim sayesinde siz de çok mutlu olun!

Benden Haber Almak İçin

Kayıt Olduğunuz İçin

Teşekkürler!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
bottom of page