top of page

Mutlu ve Sağlıklı Saçlar İçin

Saç dökülmesi herkes için zor ve stresli bir tecrübe olabilir. Vücudunuzdaki serotonin seviyesinin dengelendiğinden emin olmak gibi saç dökülmesine karşı savaşmanın yolları olduğunu unutmamak önemlidir. Serotonin, ne kadar saç kaybettiğinizi etkileyebilecek ruh halinizi ve duygularınızı düzenlemeye yardımcı olur. Ek olarak, sağlıklı saçlar için hormon mineral ve vitaminlerin dengelendiğinden emin olmak önemlidir. Bol miktarda meyve ve sebze içeren besleyici bir beslenme, bu temel besinleri sağlar, böylece vücudunuz güçlü saçlar için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olur!


Saç dökülmesi söz konusu olduğunda stres de çok büyük bir rol oynayabilir; bu nedenle stres seviyelerini azaltmak, saçlardaki incelme veya saçsız bölgelere karşı herhangi bir planın parçası olmalıdır. Egzersiz, stres seviyelerini azaltmanın bir yolu olarak bilinirken, aynı zamanda her folikülden optimal büyüme potansiyeli için gereken daha sağlıklı saç derisi koşullarını destekleyen gelişmiş dolaşım dahil olmak üzere birçok başka sağlıklı yarar sağlar! Bu yüzden yoga veya koşu gibi aktiviteler yapmayı deneyin - sadece kendinizi daha iyi hissetmekle kalmaz, aynı zamanda daha fazla saç telinin sağlam kalmasına da katkıda bulunabilirsiniz!


Son olarak, hayata karşı olumlu bir tutuma sahip olmak, bizi genellikle kendimize daha iyi bakacağımız yollara götürür - zihinsel ve fiziksel olarak - böylece vücudumuzun tüm sistem ve süreçlerinde dengeyi korumasına yardımcı olur... Doğrudan değerli saçlarımızla ilgili olanlar da dahil! Bu yüzden işler her zaman plana göre gitmese bile gülümsemeye devam edin; 'Mutlu saçlar mutlu saç derisinden gelir' dediğimde bana inanın… ve kim biraz daha fazla mutluluk istemez ki?

Comments


IMG_6558.jpg

Merhaba Ben

Saç Dedektifi

En doğru, en sağlıklı ve en güncel saç çözümleri ile saçlarınızın sağlığına kavuşmasını sağlamak için buradayım. Ben işimi çok ama çok seviyorum. “Saç” benim için hayatım oldu. İsterim ki benim saç önerilerim sayesinde siz de çok mutlu olun!

Benden Haber Almak İçin

Kayıt Olduğunuz İçin

Teşekkürler!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
bottom of page