top of page

Müşterimden Güzel Bir Not

Böyle bir yazıyı almak beni ne kadar duygulandırdığını size anlatamam. Çok aydın ve pırıl pırıl bir genç ile bugün tanıştığım için çok mutlu oldum! Geleceğimiz için onun gibilerden çok lazım bize! Yazısını sizinle paylaşmak için bir an bile beklemek istemedim. Sizin de keyifle okumanız için buraya bırakıyorum! Sevgili Saç dedektifi,


Öncellikle yaptığınız iş maneviyat açısından çok önemli. Bu işi iki türlü değerlendirdiğimiz zamanda başarınızı daha iyi anlıyoruz. İlk olarak işinize olan saygınız! Her gün kendinizi daha da geliştirerek işinizde ve hayatınızda yükseliyorsunuz. Müşterinize yaptığınız anlamlı dokunuşlar Sizleri hayat basamaklarında hep yukarıya taşıyor. İşinizi, çalışma arkadaşlarınızı sevmenizde bu tırmanışın bir parçasıdır. İkinci olarak ise, güler yüzlüğünüz ve aile yapınız! Gelen insanlara bir müşteri değil de misafir gibi davranıyorsunuz. Burada oluşan aile ortamı da herkesin buradan mutlu ayrılmasını sağlıyor. Yaptığınız iş çok değerli ve bu işi yapan en başarılı insanlardansınız. Ama bir de kendinizi her anlamda geliştirmeniz, yılmaksızın bir hayat mücadelesi vermeniz, kariyer başarınız, güler yüzünüz aydın bakışınız herkes tarafından örnek olacak türde.


Hayatınızda size sonsuz başarılar diliyorum, gülen yüzünüz, tebessümünüz hiç eksik olmasın!


M.B.

Comments


IMG_6558.jpg

Merhaba Ben

Saç Dedektifi

En doğru, en sağlıklı ve en güncel saç çözümleri ile saçlarınızın sağlığına kavuşmasını sağlamak için buradayım. Ben işimi çok ama çok seviyorum. “Saç” benim için hayatım oldu. İsterim ki benim saç önerilerim sayesinde siz de çok mutlu olun!

Benden Haber Almak İçin

Kayıt Olduğunuz İçin

Teşekkürler!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
bottom of page