top of page

Kuru ve Çabuk Kırılan Saçlara Özel Saç Bakımı Tüyosu

Saçınız kuruysa, kopuyorsa ve çabuk kırılıyorsa muhtemelen saçlarınızı yanlış yıkıyorsunuz.


Kuru, kırılan ve kopan saçlar için bu yöntem çok işe yarayacak. Özellikle saçlarınız çok kuruysa, tamam mı? Hadi başlayalım.


Kuru saç bakımı için saçlarımızı öncelikle ıslatıyoruz. Islak saçlarınıza saç kremi sürmenizi tavsiye ediyorum. Sonrasında elimize şampuan alıyoruz ve şampuanı saçlı derimize uyguluyoruz. Sadece saç diplerimize kullanmış olduğumuz şampuanı saç boylarınıza sürmeye gerek yok. Çünkü siz aslında sadece saçlı derinizi kirlilikten, yağlardan vs arındırmanız gerekiyor. Saçlarınız durulama esnasında zaten yıkanmış olacaktır. Ama siz eğer şampuanı saçlarınıza da aynı şekilde uygularsanız ne yazık ki ekstradan onları kurutmuş olursunuz.


Şampuan saçlı derimiz için uygulansın, krem saçlarımıza. Şampuandan sonra tekrardan saç kremi uygularsanız çok daha yumuşak, çok daha parlak ve çok daha sağlıklı saçlara kavuşursunuz.


Sağlıklı ve gür saçlı günler,

Saç Dedektifi

Comments


IMG_6558.jpg

Merhaba Ben

Saç Dedektifi

En doğru, en sağlıklı ve en güncel saç çözümleri ile saçlarınızın sağlığına kavuşmasını sağlamak için buradayım. Ben işimi çok ama çok seviyorum. “Saç” benim için hayatım oldu. İsterim ki benim saç önerilerim sayesinde siz de çok mutlu olun!

Benden Haber Almak İçin

Kayıt Olduğunuz İçin

Teşekkürler!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
bottom of page