top of page

Fashion TV Moda Ödülleri: En İyi Saç Terapi ve Yoğunlaştırma Merkezi Seçildik!

Herkese Merhaba!


Ne kadar yoğun bir haftaydı, sizlerden gelen mesajlar, mektuplar, telefonlara yetişmeye çalışmalarımız ve aynı zamanda gelen müşterilerimizin saçlarını kurtarırken, adeta masallarda olduğu gibi harika bir geceye davetliydik!


Fashion TV’nin düzenlemiş olduğu 9. Fashion TV ödül gecesinde, ben yani Saç Dedektifiniz olarak “Yılın En İyi Saç Terapi ve Yoğunlaştırma Merkezi” ödülüne layık görüldüm. Benim için bu çok onur ve gurur verici bir ödül oldu. Tekrardan buradan Fashion TV ailesine ve yönetim kurulu başkanı Sayın Enis Onat'a teşekkürlerimi sunmak istiyorum!


Ve ayrıca sizlerin, sevgili müşterilerim ve müşteri adaylarım ve takipçilerim! Sizlere büyük teşekkür etmek isterim, çünkü bu ödülü sizler ile çalışırken, sizler için hizmetlerimizin kalitesini her gün arttırmak icin ve verdiğimiz Hizmetlerin çeşitlerini sürekli geliştiriyoruz. 30 yıl önce firmamız faaliyetin ilk adımları atarken yalnızca protez saç firması olarak başlamıştı. Ama bugün, “SAÇ” kelimesinin geçtiği her ihtiyacınız için tamamen sizler için hizmet veriyoruz!


Sloganımız: “Saçlarınız için Modayı Bilim ile buluşturuyoruz” bugün Fashion TV’nin bize vermiş olduğu ödül ile bir kez daha kanıtlanmış oldu.


Sizler için kısaca hizmetlerimizden bahsetmek istiyorum:

• Saç dökülme sorunu yaşıyorsanız

• Saçlarınızı yoğunlaştırmak istiyorsanız

• Saçlarınızın geleceğini garanti altına almak istiyorsanız

• Saçlarınızı uzatmak istiyorsanız


Bütün bunlar ve daha çok hizmetlerimizle yanınızdayız!

Saç Dedektifiniz her daim sizin için çalışıyor!

Daha nice ödüllere inşallah, hep beraber!


Sizin Saç Dedektifiniz

Victoria İshkhanova

Comments


IMG_6558.jpg

Merhaba Ben

Saç Dedektifi

En doğru, en sağlıklı ve en güncel saç çözümleri ile saçlarınızın sağlığına kavuşmasını sağlamak için buradayım. Ben işimi çok ama çok seviyorum. “Saç” benim için hayatım oldu. İsterim ki benim saç önerilerim sayesinde siz de çok mutlu olun!

Benden Haber Almak İçin

Kayıt Olduğunuz İçin

Teşekkürler!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
bottom of page