top of page

Saç Dökülme Sorunu Yaşayan Erkekler İçin Saç Protezden Daha İyi Ne Olabilir?

Bir kere protez kelimesi itici geliyor insanın kulağına, öyle değil mi? Tıbbi bir terim aslında ve kaybedilen organ yerine geçen bir uzuv olarak kullanılır. Kim ister ki organını kaybetmek? Kolunu, bacağını ileride kaybedeceksin, deseler, ne yapardık? Bunun olmaması için elimizden geleni yapardık, öyle değil mi? Doktora giderdik, röntgen veya MR çektirirdik. O kolu neden kaybetsin ki insan, onu kurtarmak varken? Bu sizin bir organınız, daha doğrusu bir uzvunuzdur ve onun sağlığını korumak sizin sorumluluğunuzdadır.

Aynı şekilde saçınızın sizin bir organınız olduğunu biliyor muydunuz? Ve her bir saç telinin ne kadar hassas olup doğru bakıma ihtiyaç duyduğunu size anlatsam? Çünkü PROTEZ SAÇ uygulaması için kaybetmiş olduğunuz saçlarınızın dışında daha hala var olan saçlarınızı kaybetmeyi göz önünde bulundurmanız lazım. Saç protez uygulaması için onun altında kalacak olan saçların tıraşlanması gerekmektedir çünkü.

Bu yüzden bugünkü yazımın amacı, aslında ne kadar az görünseler de sizin saçlarınız varken sağlıklı saçları kesmektense, bambaşka ve yepyeni yöntemleri tercih edebilmenize yardımcı olmaktır.

Saçlarınız sizin sorumluluğunuzdadır ve onları en mükemmel haliyle görebilmeniz için sizin için birkaç önerimi paylaşmak isterim:

• Saçınıza analiz yaptırıp, saçınızda dökülme sorunu var mı tespit etmeniz çok önemli. (Bunun için Saç Check-Up yaptırmanızı öneririm)

• Yapılan bu analizler sonucunda saçlarınızı sağlığa kavuşturmak için uzmanlar tarafından trikolojik terapiler oluşturulacak ve kurtarılacak olan saçlarınız için terapi protokolleri hazırlanacak. (Ve bu protokolleri sayesinde dökülen saçlarınız yeniden çıkmaya başlayacak.)

• Saçınızda çok fazla açıklık varsa ve bazı bölgelerinde saçlarınızın geri dönme gibi bir durumları yoksa veya saçınız var olduğu halde onların yoğunluğu sizi tatmin etmiyorsa, saç yoğunlaştırma uygulamasını değerlendirebilirsiniz. (Bunun için CNC XT uygulamasını öneririm)

• En son çözüm de saç ikamesi (evet saç protez uygulaması)- fakat kelimenin eskiliğine aldanmayın sakın. 2020 senesinde çok yeni teknoloji ile geliştirilmiş olan, Hollywood yıldızlarının kullandıkları ve hiçbir şekilde belli olmayan saç sistemleri artık var. (Tavsiyem, gelip kendiniz görmeniz olacak, bu işçiliğe ve inceliğine hayran kalacağınızı garanti veriyorum)

Evet, beyler! Gördüğünüz gibi, bir kelimeden ne kadar çok mevzu çıktı, değil mi? Sizin çok iyi görünmenizi istiyorum! Ve çok iyi hissetmenizi! Bu yüzden size bu yazımdaki son tavsiyem: çok iyi araştırın ve elmayı elma ile armudu armut ile karşılaştırmayı unutmayın! Ürün veya uygulama ismi tek olabilir ama altta yatan özellik ve kalite seçenekleri tasavvur edemeyeceğiniz kadar farklı olacaktır!

Sağlıklı ve gür saçlı günler dilerim,

Saç Dedektifiniz!

댓글


IMG_6558.jpg

Merhaba Ben

Saç Dedektifi

En doğru, en sağlıklı ve en güncel saç çözümleri ile saçlarınızın sağlığına kavuşmasını sağlamak için buradayım. Ben işimi çok ama çok seviyorum. “Saç” benim için hayatım oldu. İsterim ki benim saç önerilerim sayesinde siz de çok mutlu olun!

Benden Haber Almak İçin

Kayıt Olduğunuz İçin

Teşekkürler!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
bottom of page