top of page

Erkeklerde Saç Dökülmesi İçin Çözümler

Özellikle pazar günü Hürriyet Kelebek ekinde çıkan röportajımdan sonra, birçok erkek “Erkeklere de uygulama yapıyor musunuz?” diye sormaya başladı. Sanırım haberin içinde bulunan bol miktarda “Kadın” fotoğrafları bu konuda biraz yanıltmış olabilir, sevgili beyefendilerimizi…

Evet, erkekler için de Saç Check-Up uygulaması yapılıyor, hatta yapılmalı da. Çünkü ne yazık ki beyler kadınlardan biraz daha az düşkündürler saç bakımlarına ve çoğunlukta şöyle bir yorum duyuyorum onlardan: “İyice dökülsün, sonrasında saç ekimi yaptıracağım” veya “İyice dökülsün sonrasında saç protezi yaptıracağım” gibi…

Peki neden bu kadar geciktiriyorsunuz? Kendi saçlarınız varken, onları kurtarabilecekken, onların dökülmesini durdurabilecek ve dökülmekte olan saçları geri kazandırabilecek imkânınız varken? Neden iyice kaybetmeyi göze alıyorsunuz?

Saçlarınızı güçlendirebileceğimizi ve saçlarınızın daha gür olabileceğini size anlatmak istiyorum bugün. Saçlar için cinsiyet önemli değil. Saçlarımız UNISEXtir ama bakıma ve sizin ilginize çok ama çok ihtiyaçları var.

Takipte kalın, daha çok ve daha güzel bilgiler ile yakında tekrar yanınızda olacağım.

Sevgilerle

Saç Dedektifiniz

Commentaires


IMG_6558.jpg

Merhaba Ben

Saç Dedektifi

En doğru, en sağlıklı ve en güncel saç çözümleri ile saçlarınızın sağlığına kavuşmasını sağlamak için buradayım. Ben işimi çok ama çok seviyorum. “Saç” benim için hayatım oldu. İsterim ki benim saç önerilerim sayesinde siz de çok mutlu olun!

Benden Haber Almak İçin

Kayıt Olduğunuz İçin

Teşekkürler!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
bottom of page