top of page

CNC XT ve Diğer Kaynak Saçlardan Farkı

Herkese merhaba! Bugünkü yazımda müşterilerimin ve sosyal medya takipçilerimin sıklıkla sorduğu bir konudan bahsetmek istiyorum.


CNC XT’yi diğer kaynak saç uygulamalarından farklı kılan özelliklerinin ne olduğu sık sık soruluyor. Bunun için size bir tablo hazırladım ki benim ve pek çok CNC XT kullanıcısı müşterimin mutlulukla yaşadığı farkları anlatabileyim.


20 yıldan beri kaynak saç kullanan biriyim, mesleğim gereği ve saça aşık bir insan olduğum için saç sektöründe yeni çıkan her ürün ve uygulamayı deniyorum ve hatta kendi üretimim olan ürünleri ve uygulamaları ilk önce hep kendimde deniyorum... CNC XT tasarımını da yaparken bütün bu mesleki tecrübelerimi kullandım, çünkü muhteşem bir sonucun çıkacağını hissediyordum. Nitekim de öyle oldu! :) Büyük bir keyifle sizlerle bu farklılıkları paylaşıyorum!

Diğer kaynaklardan CNC XT’yi ayrıca bu kadar farklı kılan çok büyük bir özellik daha var ki, o da bu kaynak saçın Medikal olmasıdır. Bu arada, ben medikal kaynak kelimesini telaffuz etmeye başladığım günden itibaren komik bir şekilde eskiden mikro kaynak uygulaması olarak bilinen kaynakların bir anda “medikal kaynak” haline geldiklerini gördüm, o da çok komiğime geldi. Ama size anlattığım CNC XT kaynak gerçekten medikal bir kaynak uygulamasıdır, çünkü “tıbbi cihaz” statüsünde bulunuyor. Bu sayede CNC XT her saç durumuna uygun, yani çok saçı olan ya da hiç saçı olmayan biri rahatlıkla bu kaynağı kullanabiliyor.


Diğer kaynaklar bazı durumlarda bize birtakım limitler yaşatabiliyor. Örneğin, saçları toplarken acıtabiliyor veya gözükebiliyor. Tabloda da anlatmaya çalıştığım detaylar da bunlar zaten. Hangi uygulama sizin için daha doğru veya uygun olduğuna karar vermeniz için size tavsiye edeceğim birkaç püf noktasını anlatmak isterim.


· Saçlarınıza herhangi bir zarar vermek istemiyorsanız şayet, kesinlikle CNC XT’yi tercih edin derim, çünkü fiziksel bir olaydır bu, saç tellerin üstüne uygulandığı müddetçe her kaynak az ya da çok saçınıza zarar veriyor olacak, çünkü ekstra ağırlık yaratacak. CNC XT’nin buradaki çok önemli bir özelliği de saç tellerine değil, direk saçlı derinize uygulanıyor olmasıdır.


· Kaynak saç, yani diğer kaynak saçlar, uygulanırken, saç tellerine uygulanmakla beraber ayrıca saçların yönlerini oluşturuyor. Örneğin saçlarınızı toplamadan sadece düz bir şekilde kullanmak için tasarım yapılabiliyor. Dolayısıyla siz saçlarınızı topuz ya da örgü haline getirmek istediğiniz zaman bu yönleri farklı taraflara çekmeye başlıyorsunuz. Ve farkında olmadan saçları zıt yöne çekerek saç köklerinize zarar veriyorsunuz. Mesela çoğu keratinli -boncuklu -bant kaynak kullanan kişilerde saçlı deride sivilceler veya kızarıklıklar olur ve ayrıca ciltte kaşıntılar olabilir. Hatta bazen bana başvuran takipçilerim kaynakların alerji yaptıklarını bile düşünebiliyorlar. Oysa ki bu bir alerji değildir, saçlar fiziksel bir travma yaşadıkları için bu şekilde bize tepki gösteriyorlar. Yani yukarda yazdığım bu kaynakların saçlarınıza zarar verebiliyor olmasından kastım şu ki; bu tarz kaynakları uygulamasını yapan kişi çok önemli, uygulanan ürün ve saç kalitesi çok önemli ve tabii ki sizin kullanma şekliniz ve kullanımla alakalı almış olduğunuz eğitimler çok önemli.

· Neden bu kadar rahat konuşuyorum, çünkü ben 20 yıldır bütün bu kaynakları bizzat ve ara vermeden kullandım. Dolayısıyla ben size bunları anlatırken en ufacık detayını bilerek anlatıyorum. Ve uyarmak istediğim bir unsur var ki ne yazık ki birçok hanım müşterimiz bu yanılgıya düşebiliyor, saç dökülme sorunu varsa kişide zaten zayıflamakta olan saç köklerinin üstüne ekstra herhangi bir yük bindirmek çok büyük hasar yaratabiliyor. Dolayısıyla ister yanlarda ister tepede saç dökülme sorunu yaşıyorsanız herhangi bir kaynak- o bahsettiğim diğer kaynak uygulamalarından uzak durmayı tercih edin. Böyle bir durumda sizin için uygulanabilecek iki uygulamamız olabilir:

1) Trikolojik Saç Terapileri- Saç köklerinizi güçlendirelim, saçlarınızı yoğunlaştıralım ve daha sağlıklı hale gelmelerine yardımcı olalım.

2) CNC XT Medikal Saç Kaynak Uygulaması- İstenilen her bölgeye uygulanabiliyor ve hiçbir şekilde belli olmuyor!


Mesela bana sorarsanız ben CNC XT Kaynağı tercih ettim ve normalde büyük konuşmayı sevmem ama hayatta başka kaynak yaptırmam diyebilirim. Bu kadar rahat, konforlu ve bugüne kadar kullandığım kaynakları her zaman kaynak olduklarını hissederek kullandım. Ama CNC XT’yi kullanmaya başlayınca kendi saçım gibi oldu, bütünleştik diyebilirim. Ayrıca CNC XT’nin kişiye özel tasarım bir uygulama olması da kişinin kendi saçıyla ahenk içinde olmasını sağlıyor.


CNC XT Kaynak Saçların İtalya’da el ile üretildiğini söylemiş miydim size? Kişinin saç tellerine saçının dalga şekline ya da saç telinini inceliğine-kalınlığına uygun saçlar seçiliyor ve istenilen renk ile üretiliyor. Sadece İtalya’da üretilmesi ile bitmiyor olay ayrıca, dünyanın en kaliteli İtalyan saçları kullanılıyor ayrıca bu saçlarımızı üretirken.


Farz edin ki Gucci ya da Valentino markalarının tasarımcıları kıyafetinizi İtalya’da sizin için design ediyor? Aslında çok şık ve çok prestijli bir olay. CNC XT saçlarınız da sizin için size özel olarak İtalya’da el işçiliği ile tasarlanıyor… Saçımız bizim en önemli kıyafetimiz, değil mi?



Umarım yazımı beğenmişsinizdir!

Sağlıklı ve gür saçlı günler dilerim size,

Saç Dedektifiniz.

Comments


IMG_6558.jpg

Merhaba Ben

Saç Dedektifi

En doğru, en sağlıklı ve en güncel saç çözümleri ile saçlarınızın sağlığına kavuşmasını sağlamak için buradayım. Ben işimi çok ama çok seviyorum. “Saç” benim için hayatım oldu. İsterim ki benim saç önerilerim sayesinde siz de çok mutlu olun!

Benden Haber Almak İçin

Kayıt Olduğunuz İçin

Teşekkürler!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
bottom of page